Nieuwsoverzicht | 4 augustus 2023

Reoxthene technologie

(Brochures)


Naast de eerdere introductie van Spider APP en Elastoflex SBS zelfklevende systemen die zonder open vuur als dakbedekking kunnen worden aangebracht, heeft WECAL op LinkedIn onlangs een video geïntroduceerd over de voor Nederland unieke generatie lichtgewicht bitumen dakbanen op basis van REOXTHENE technologie®. 

Deze door Polyglass® geproduceerde lichtgewicht dakbanen onderscheiden zich in het bijzonder op daken waar gewicht en applicatiesnelheid met verlaagd gasverbruik en verminderde vlamintensiteit een item zijn. Daarnaast beschikt deze generatie dakbanen inmiddels over een eigen EPD (Europese Milieverklaring) waarin de specifieke eigenschappen van de met REOXTHENE technologie® ook milieutechnisch beoordeeld worden.

Polyglass® heeft deze voordelen met REOXTHENE technologie® in een uitgebreide brochure in beeld gebracht. Omdat WECAL deze doorontwikkeling als belangrijke en duurzame bijdrage ziet inzake de huidige thema’s van o.a. CO2-uitstoot en milieubelasting, is deze brochure nu ook beschikbaar in het Nederlands. 

   

Uiteraard kunt u voor meer informatie ook altijd contact met ons opnemen.
[[contact]]

 

Copyright © 2024 WECAL Dak- & Isolatietechniek

Digital Tools by House of Ambition