Nieuwsoverzicht | 2 januari 2024

WECAL BOUWT DOOR | ook in 2024

(2023 in vogelvlucht)


Mede dankzij de duurzame samenwerking met onze relaties en partners was 2023 voor WECAL een goed jaar. In hoog tempo vloog het jaar voorbij, waarbij de groei van WECAL als exclusief distributeur van Polyglass® kunststof en bitumen dakbedekkingssystemen zich uitte in bijzondere projecten, vernieuwende concepten, een uitgebreider programma aan maatwerk(oplossingen), leuke fabrieksbezoeken en succesvolle beurzen.

Ook in 2024 hopen we de successen van de afgelopen periode te herhalen, waarbij we ons niet alleen op de Nederlands markt richten maar met speciale producten ook nadrukkelijker focussen op de Belgische markt. Met een breed marketing programma zullen we via diverse media nieuwe ontwikkelingen en bestaande bewezen concepten onder de aandacht brengen, mede ondersteund door de in 2023 geïntroduceerde digitale nieuwsbrief. Wij nodigen u graag uit om samen met ons in vogelvlucht terug te blikken op WECAL 2023’!

Wilt u in de toekomst ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van WECAL? Meld u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief of neem voor meer informatie contact met ons op.

[[contact]] 

Copyright © 2024 WECAL Dak- & Isolatietechniek

Digital Tools by House of Ambition