Nieuwsoverzicht | 26 oktober 2023

Terugblik op Belgian Roof Day

(item nieuwsbrief #1)


Onder grote belangstelling heeft WECAL afgelopen vrijdag tijdens Belgian Roof Day de complete range perliet brandwerende isolatieplaten van Sitek Insulation getoond. Daarnaast zijn de TPO en PVC kunststof dakbanen van Mapeplan® in diverse dakopbouwen toegelicht met verwijzing naar de meer specifieke brandveilige systemen voor onder PV- modules op zonnedaken. Er was ook veel belangstelling voor de door WECAL op maat geproduceerde combiplaten en zaagstukken en dan met name voor de Belgische markt gangbare mastiekhoeken en -schroten. 

Voor het vergroten van de naamsbekendheid van WECAL en de positionering van de Mapeplan® kunststof daksystemen in de Belgische markt, geldt de deelname weer als bijzonder succesvol. WECAL heeft er dan ook het volste vertrouwen in dat de groei in België ingezet in 2023, zich ook zal doorzetten in 2024! Namens de standbemanning van WECAL alvast een speciaal woord van dank voor alle belangstellenden die we op onze stand hebben mogen ontmoeten.


Nieuwsbrief WECAL

Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van (maatwerk) isolatie en dakbedekking, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Copyright © 2024 WECAL Dak- & Isolatietechniek

Digital Tools by House of Ambition