Nieuwsoverzicht | 23 april 2024

Onze aanpakkers aan het woord

(werknemersverhaal Dennis Steenbergen)


Hoe gaat dat eigenlijk achter de schermen in zijn werk? Wie zijn de personen die voor elk vraagstuk op het gebied van isolatie en dakbedekking een antwoord hebben, maatwerkproducten op tijd leveren, denken in oplossingen voor onze klanten en dagelijks compleet en objectief advies geven? In de serie ‘onze aanpakkers aan het woord’ geven we graag een inkijkje in onze werkwijze met echte verhalen van werknemers.

Dennis Steenbergen - Operationeel Manager Productie

Maandagochtend 10.00 uur. Het is de beurt aan Dennis Steenbergen om een kijkje in de keuken van zijn werkzaamheden te geven. Om 10.06 uur schuift hij aan voor het interview. “Sorry hoor, ik ben het aanspreekpunt van de jongens van de productie en moest wat zaken voor hen regelen. Zij gaan altijd voor.” Als Operationeel Manager Productie is Dennis een belangrijke spil tussen klanten die offertes aanvragen en de medewerkers van de productie die de orders tot een goed eindresultaat brengen.

Cijfertjes

Met een achtergrond in transportplanning bij een internationaal transportbedrijf met zo’n 45 vrachtwagens, is Dennis de aangewezen persoon om de productieplanning bij WECAL in goede banen te leiden. Ook komen alle orders bij hem binnen en stelt hij offertes op. Maar niet voordat hij klanten uitgebreid geadviseerd heeft over de beste oplossing voor hun vraagstuk. “Klanten bellen vaak voor de isolatiewaarde van kantplanken. Ik reken voor ze uit hoe dik de isolatie moet zijn om de gewenste waardes te bereiken. Cijfertjes zijn echt mijn ding.”

“Cijfertjes zijn echt mijn ding.”

Persoonlijk contact

Maar zelf wil Dennis zich geen nummer voelen. Het was letterlijk een geluk bij een ongeluk dat hij twee jaar geleden de overstap naar WECAL maakte. “Na 22 jaar is dat niet makkelijk, maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Ik wilde werken bij een kleiner bedrijf, waar het draait om persoonlijk contact.”

Duizendpoot

Via een vriend kwam Dennis bij WECAL terecht. De sfeer voelde voor hem direct als thuiskomen. Veel bekenden en een fijne cultuur. “Ik kan met iedereen goed overweg.” Dennis staat graag voor iedereen klaar. Is zijn collega van de afdeling Transport en Logistiek vrij? Dan pakt Dennis de transportplanning er gewoon bij. Oh ja, en het regelen van het onderhoud aan het pand en de heftrucks heeft Dennis ook onder zijn hoede genomen. Dennis is met recht een duizendpoot. Dat vindt hij ook het leuke aan werken bij WECAL. “We doen het werk voor en met elkaar.”

“We doen het werk voor en met elkaar."

Heeft u een vraagstuk op het gebied van (maatwerk) isolatie en/of dakbedekking? Dennis denkt graag mee. Neem voor meer informatie contact op.

[[contact]] 

Copyright © 2024 WECAL Dak- & Isolatietechniek

Digital Tools by House of Ambition