Nieuwsoverzicht | 29 februari 2024

Onze aanpakkers aan het woord

(werknemersverhaal Peter Copier)


Hoe gaat dat eigenlijk achter de schermen in zijn werk? Wie zijn de personen die voor elk vraagstuk op het gebied van isolatie en dakbedekking een antwoord hebben, maatwerk producten op tijd leveren, denken in oplossingen voor onze klanten en dagelijks compleet en objectief advies geven? In de serie ‘onze aanpakkers aan het woord’ geven we graag een inkijkje in onze werkwijze met echte verhalen van werknemers. Peter Copier is Manager Operatie Verkoop Binnendienst, maar eigenlijk is hij een 'manusje-van-alle'. Als er ergens een probleem is, dan lost Peter het op.Lees hier zijn hele verhaal.

Peter Copier – Manager Operatie Verkoop Binnendienst

Alles wat met orders en transport te maken heeft, is aan Peter goed besteed. Als Manager Operatie Verkoop Binnendienst voert hij op dagelijkse basis vele orders in, volgt hij alle orders op de voet nauwkeurig en adviseert hij klanten. Voordat Peter in 2019 bij WECAL begon, had hij 25 jaar in de meubelbranche gezeten. “Het bedrijf waar ik werkte ging failliet en dan heb je niet zomaar een nieuwe baan op mijn leeftijd. Bij WECAL kreeg ik een kans die ik met beide handen aangegrepen heb. Ik ben Henk daar nog elke dag dankbaar voor.”  

Hart voor de zaak

Dankzij interne en externe cursussen had Peter het werk zo in de vingers. In een korte tijd heeft hij bovendien veel hart voor de zaak ontwikkeld. “Ik kwam in een ontzettend warm bad terecht. Collega’s staan hier echt voor elkaar klaar.” Als er ergens een probleem is, dan lost Peter het op. Ook als dat niet binnen zijn takenpakket valt. “Naast mijn werk in de binnendienst, ben ik verantwoordelijk voor het magazijn. Als daar iemand ziek is, dan spring ik gerust op de heftruck om goederen te laden of lossen. Ik ben een manusje-van-alles en probeer te helpen waar ik kan.”

“Pas als de klant tevreden is, ben ik tevreden.”

Wereld van verschil

De daken- en meubelbranche zijn niet met elkaar te vergelijken, vindt Peter. “De meubelwereld is vrij rustig. Als klanten meubels bestellen, dan weten ze dat ze daar soms wel twee tot drie maanden op moeten wachten. Bij WECAL ligt het tempo vele malen hoger. Klanten bestellen bijvoorbeeld vandaag en willen het liefst morgen al hun spullen geleverd hebben. Ik werk best veel, maak soms weken van zestig uur per week. De snelheid brengt soms de nodige stress met zich mee. Maar dat weegt niet op tegen het voldane gevoel als ik mijn werk aan het einde van de dag voor elkaar heb gekregen. Mijn mailbox is elke avond leeg. Pas als de klant tevreden is, ben ik tevreden.”

Heeft u een vraagstuk op het gebied van isolatie en/of dakbedekking? Peter denkt graag mee met u mee. Neem voor meer informatie contact met ons op.

[[contact]]

Copyright © 2024 WECAL Dak- & Isolatietechniek

Digital Tools by House of Ambition