Nieuwsoverzicht | 5 december 2023

Onze aanpakkers aan het woord

(werknemersverhaal Marjanne Lamers)


Hoe gaat dat eigenlijk achter de schermen in zijn werk? Wie zijn de personen die voor elk vraagstuk op het gebied van isolatie en dakbedekking een antwoord hebben, maatwerkproducten op tijd leveren, denken in oplossingen voor onze klanten en dagelijks compleet en objectief advies geven? 

In deze serie geven we graag een inkijkje in onze werkwijze met echte verhalen van werknemers. Marjanne Lamers, Medewerkster Verkoop Binnendienst, wat haar werk bij WECAL zo leuk maakt. 

Marjanne Lamers – Medewerkster Verkoop Binnendienst

Over passie gesproken: speciaal op haar vrije dag kwam Marjanne terug naar kantoor om te vertellen over haar werk bij WECAL. Geen dag spijt heeft ze ervan dat ze haar werk in de standbouw verruild heeft voor de dak- en isolatiebranche, nu zo’n drie jaar geleden. Kennis van de branche had ze niet, maar recht door zee en enthousiast als dat Marjanne is, past ze perfect binnen het WECAL team. “Toen ik net begon, heb ik een goede introductieperiode gehad. Mijn kennis over dakbedekking en isolatiematerialen werd in no time bijgespijkerd tijdens kennissessies in de WECAL Academy.” 

Eerste aanspreekpunt

Grote kans dat als je naar het kantoor van WECAL belt, je Marjanne aan de lijn krijgt. Als Medewerker Verkoop Binnendienst is ze het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers en behandelt ze alle (aan)vragen met ontzettend veel gedrevenheid en plezier. “Ik ben pas tevreden als de persoon aan de andere kant van de lijn tevreden is. Er is mij alles aan gelegen om onze klanten en leveranciers te ontzorgen, compleet en objectief.”

“Ik ben pas tevreden als de persoon aan de andere kant van de lijn tevreden is!”

Teamwork

Dat ze als enige vrouw tussen alleen maar mannen op haar afdeling zit, maakt voor haar geen verschil. “Samen werken we hard aan hetzelfde doel, maar wel met af en toe een geintje tussendoor. Ook dat kan hier.” Marjanne en haar collega’s van de binnendienst en het magazijn zijn goed op elkaar ingespeeld. Van het checken van de beschikbaarheid van materialen, tot het doen van bestellingen: “Dankzij mijn collega’s ben ik in staat om onze klanten en leveranciers goed te informeren en hen met alles te helpen.”

Divers werk

De diversiteit in haar werk past Marjanne als gegoten. Recent heeft ze een nieuwe taak erbij gekregen: het verwerken van de verzekerde garantie. Bij een verzekerde garantie dekt de verzekering eventuele financiële gevolgen van aansprakelijkheid af indien de betrokken dakdekker en de fabrikant niet meer in beeld zijn. Een project is daarmee altijd ‘ingedekt’ voor de duur van de verzekering. “Dit is een van de services die WECAL biedt, in het kader van het ontzorgen van de klant. Wij geven daarmee garantie op alle materialen die wij leveren. Zo help ik mijn klanten van begin tot eind en dat geeft mij ontzettend veel voldoening in mijn werk.” 


Wilt u ook ontzorgd worden op het gebied van isolatie en/of dakbedekking? Marjanne helpt u graag verder. Neem voor meer informatie contact op.

[[contact]] 

Copyright © 2024 WECAL Dak- & Isolatietechniek

Digital Tools by House of Ambition