Nieuwsoverzicht | 25 april 2019

WECAL vernieuwt zijn gehele huisstijl

De laatste jaren heeft Wecal een enorme groei doorgemaakt, mede als gevolg van geoptimaliseerde strategieën en werkwijzen. Van oorsprong is Wecal voornamelijk bekend als leverancier van steenwol isolatieproducten, maar ook vanwege het confectioneren van isolatieproducten op wens van de klant. Vanaf 2005 is actief gewerkt aan de uitbreiding van ons leveringsprogramma in isolatiematerialen. Medio 2010 zijn daar ook alle dakbedekkingsmaterialen aan toegevoegd, is de productieafdeling verder geoptimaliseerd en is de verkoopafdeling in zowel binnen- als buitendienst uitgebreid.

Om deze ontwikkelingen kracht bij te zetten, hebben wij onze handelsnaam aangepast en ons logo vernieuwd. In onze optiek sluit deze huisstijl meer aan op dagelijkse visie. Het logo ziet er als volgt uit:







Omdat de oude naam suggereert dat WECAL met name georiënteerd is op isolatie, is besloten om in de nieuwe handelsnaam een duidelijke verwijzing te maken naar de doorgevoerde uitbreiding van ons assortiment, inclusief alle dakmaterialen. De uitstraling van het logo is vanwege de herkenbaarheid zoveel mogelijk gelijk gebleven, met als aanvulling dat in de W van WECAL nu het lambda-teken is verwerkt waarmee de wortels die we in de isolatiebranche hebben, worden benadrukt. Voortaan hebben al onze uitingen dit nieuwe logo wat past bij het bedrijf dat we inmiddels zijn geworden en de ambities die we hebben. Het heeft een nieuwe, frisse uitstraling opgeleverd die beter aansluit op de manier waarop wij op dit moment in de markt opereren.

Copyright © 2024 WECAL Dak- & Isolatietechniek

Digital Tools by House of Ambition