Nieuwsoverzicht | 15 november 2022

Verbouwing productieafdeling gereed

De productieafdeling van WECAL, waar onder andere geïsoleerde kantplanken, na-isolatieproducten, mastiekhoeken en schroten worden geproduceerd, is verbouwd. Met de komst van een volledig nieuw machinepark, is er afscheid genomen van de verouderde machines. De nieuwe afzuiginstallatie zorgt voor een schone en gezonde werkomgeving, wat resulteert in een kwalitatief hoogwaardig eindproduct dat voldoet aan de verwachtingen van de relaties van WECAL.

Nieuwe afzuiginstallatie

Inmiddels zijn de nieuwe machines volop in gebruik, heeft het personeel de nodige instructies gekregen en draait de productieafdeling weer op volle kracht! Veiligheid en kwaliteit zijn belangrijke aspecten binnen de productieafdeling van WECAL zodat mens, materiaal en machine optimaal worden beschermt.

Instructie productiepersoneel

Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze productieafdeling kunt u contact opnemen met onze Technisch Commercieel Adviseur Productie en Bouwmaterialenhandel Michel Essenburg, bereikbaar via telefoonnummer 06 - 10 13 27 64. Of u neemt contact op met Mark de Bruin, Medewerker Verkoop Binnendienst Productie (0343 -  59 50 16).
[[contact]]

Copyright © 2024 WECAL Dak- & Isolatietechniek

Digital Tools by House of Ambition