Zoeken

Xtratherm PIR voorzien van DUBOkeur certificering


april 2015

Met deze certificering voldoet Xtratherm met de producten FR en TR ALU en FR MG in de toepassing van plat dak isolatie aan de door het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie gestelde eisen voor het voeren van het DUBOkeur®.
 


Wat is het DUBOkeur® product?

Het DUBOkeur® product (voor bouw-, GWW- en interieurproducten) is een keurmerk wat laat zien dat een product tot de meest milieuvriendelijke producten in een bepaalde toepassing behoort. Door middel van het DUBOkeur®logo zijn deze producten te herkennen. Voor het DUBOkeur® wordt gekeken naar het specifieke toepassingsgebied van een product. Binnen iedere productgroep komen alleen de beste producten in aanmerking voor het keurmerk. Een voorbeeld van een toepassingsgebied is vloerisolatie of binnenspouwblad. Het doel van het DUBOkeur® is dus het topsegment van producten op milieugebied binnen een toepassingsgebied herkenbaar te maken.

Wanneer krijgt een product het DUBOkeur®?

Voor het DUBOkeur® wordt gebruik gemaakt van het TWIN-model waarbij er een classificatie gemaakt wordt waarbij verschillende producten met elkaar onderling worden vergeleken. Voor meer informatie over de bepaling van deze classificatie verwijzen wij u naar de website van DUBOkeur®.

© 2021 ALL RIGHTS RESERVED - Wecal.nl | Algemene Voorwaarden - Contact
Webdesign by: Terra-it