Zoeken

U bevindt zich: Nieuws > Wecal steunt War Child

Wecal steunt War Child

maart 2012

 

War Child geeft kinderen uit oorlogsgebieden vertrouwen in de toekomst.
Kinderen hebben het recht om in vrede op te groeien. Vrij van angst en geweld, vrij van oorlog. War Child laat kinderen in oorlogsgebieden weer spelen, zorgt voor onderwijs en helpt ze hun trauma’s te verwerken. Wij kondigen met trots aan dat 
Wecal Isolatie Techniek bv War Child is gaan steunen als Business Friend.

Kinderen zijn de toekomst
Naast het realiseren van onze bedrijfsdoelstellingen, vinden wij het ontzettend belangrijk om als organisatie maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. Kinderen zijn de toekomst en daarom hebben wij gekozen voor War Child. Dankzij sport en spel, muziek en onderwijs kunnen de kinderen in oorlogsgebieden hun afschuwelijke ervaringen verwerken. Ze bouwen aan hun vertrouwen in elkaar en in de toekomst.

Directeur Mark Vogt van War Child:
“Wij hebben het bedrijfsleven nodig, vanwege hun geld en hun expertise. Bedrijven gaan inzien hoe leuk het is om met ons mee te werken. Ze krijgen steeds meer doordat zij van maatschappelijk verantwoord ondernemen zelf ook beter worden. Duurzaam ondernemen maakt de werknemers bijvoorbeeld enthousiaster en het is goed voor het profiel van bedrijven. Van iets plichtmatigs en ‘geitenwollensokkenachtigs’ is duurzaamheid nu eerder hip en cool.”

Steun ook War Child als Business Friend
War Child kan altijd meer Business Friends gebruiken. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op de site www.warchild.nl/businessfriend.

© 2021 ALL RIGHTS RESERVED - Wecal.nl | Algemene Voorwaarden - Contact
Webdesign by: Terra-it