Zoeken

Uitreiking nieuw KOMO attest BIIG


juni 2017

Tijdens de 3e BIIG Roofers Meeting van distributeur Wecal Isolatie Techniek, heeft Marco de Kok van SGS Intron het KOMO® attest van de bitumineuze dakbedekking BIIG uitgereikt. Deze bijzondere gebeurtenis vond plaats in Wijk bij Duurstede gedurende een druk bezochte meeting waarbij de verwerkers van de hoogwaardige dakbaan BIIG 446 (de zogenaamde Roofers), bijgepraat werden over de meest recente ontwikkelingen rondom dit product.

In het theoretische gedeelte van deze meeting zijn meerdere recent gerealiseerde (en veelal complexe) projecten getoond en in detail besproken. Ook het actuele assortiment van BIIG en thema’s zoals levensduuronderzoek, uitbreiding mogelijkheden voor verzekerde garantie en groendaken kwamen aan bod. Daarnaast werden de nieuwe en zeer uitgebreide verwerkingsrichtlijnen nader toegelicht aan de Roofers.

Het nieuwe KOMO® attest (699-1) is uitgereikt aan Victor Pennarts, certificaathouder van IIGO Srl Italië en is aangevuld met een nieuwe range van BIIG onderlagen. Daarnaast is het attest uitgebreid met diverse applicatiemogelijkheden.

Ter afsluiting van het theoretische gedeelte van de middag is de vernieuwde renovatiebaan Rapid R G200 geïntroduceerd. Deze unieke hybride dakbaan is speciaal ontwikkeld voor de renovatie van bestaande gemineraliseerde dakbedekking op basis van easy-weld technology.

Het tweede deel van de middag stond in het teken van de praktijk. In meerdere dakopbouw sitaties werden de Roofers ‘uitgedaagd’ zelf details uit te voeren overeenkomstig de nieuwe verwerkingsrichtlijnen.
 

    

© 2021 ALL RIGHTS RESERVED - Wecal.nl | Algemene Voorwaarden - Contact
Webdesign by: Terra-it