Zoeken

Succesvolle deelname Dak Event 2012

januari 2012

Wecal Isolatie Techniek bv heeft deelgenomen aan de beurs ‘Dak Event 2012’ welke van
10 tot en met 12 januari 2012 heeft plaatsgevonden  in het Nieuwegein’s Business Centrum.

Xtratherm PIR dakisolatie
Wecal heeft het uiterst succesvolle programma van Xtratherm PIR dakisolatie getoond. Sinds de marktintroductie in 2009 zijn vele toonaangevende projecten gerealiseerd. De gunstige condities in combinatie met hoogwaardige kwaliteit en het uitgebreide assortiment PIR afschot, maken dit product uiterst succesvol. De steeds hoger gestelde eisen aan 
Rc-waarden ten gevolge van het bouwbesluit, doet de vraag naar PIR isolatie ongetwijfeld verder stijgen. Wecal is er klaar voor met Xtratherm!

Nieuw: Mapeplan kunststof dakbedekkingsystemen met PVC en TPO dakbanen
Nieuw in het leveringsprogramma van Wecal zijn PVC en TPO dakbanen van Mapei. Wecal heeft de exclusieve distributie verkregen van de producent Polyglass. Op een geheel nieuwe, van alle modernste productietechnologie voorziene machine worden onder de productnaam Mapeplan kunststof dakbanen in PVC-P en TPO geproduceerd. Uiteraard voorzien van alle noodzakelijke certificaten. Op onze stand heeft Wecal meerdere systemen op basis van Xtratherm PIR dakisolatie en Mapeplan PVC en TPO dakbanen getoond.

Voor meer informatie over Xtratherm PIR dakisolatie of Mapeplan kunststof dakbedekkingsystemen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0343 - 59 50 10 of via info@wecal.nl.

                             XTRATHERM PIR EN MAPEPLAN PVC EN TPO:
     EEN IJZERSTERKE COMBINATIE

© 2021 ALL RIGHTS RESERVED - Wecal.nl | Algemene Voorwaarden - Contact
Webdesign by: Terra-it