Zoeken

Officiële opening nieuwe vestiging Xtratherm (B)


juni 2015

Tijdens een ceremonie in Feluy (B) op vrijdag 26 juni jongstleden, heeft de Waalse minster van Economie, Buitenlandse Handel, Onderzoek en Hoger Onderwijs, de nieuwe productie en distibutie faciliteit van de fabrikant van Xtratherm isolatie officieel geopend.

De nieuwe vestiging wordt verantwoordelijk voor de productie van Xtratherm hoogwaardige plaat isolatieproducten. De initiële investeringsfase beslaat de productie en de opslagfaciliteiten van circa 20.000 m2, met de mogelijkheid voor toekomstige uitbreiding.

Jay Hynes, Directeur van Xtratherm, verklaarde: “Xtratherm heeft ambitieuze groeiplannen en de belangrijke continentale Europese markten, zoals de Benelux, Duitsland en Frankrijk staan centraal in onze toekomstige groei en uitbreiding. De nieuwe vestiging in België, vlak bij Charleroi, is ideaal gelegen met perfecte toegang tot onze belangrijkste markten. We zijn erg verheugd om in de voorhoede van nieuwe isolatie technologieën te zijn en om de nieuwe state-of-the-art faciliteit in België te openen. De vraag naar hoogwaardige isolatie platen blijft groeien, gedreven door voorschriften omtrent verbeterde energie-efficientie, en het besef dat een goed geïsoleerd pand de energiekosten aanzienlijk kan verlagen.

De investering van €30 miljoen zal naar verwachting tot 100 lokale banen creëren in de loop van de volgende vijf jaar and zou een aanzienlijke economische impact op de lokale regio moeten hebben.

Lees hier het gehele persbericht.
 

   

© 2021 ALL RIGHTS RESERVED - Wecal.nl | Algemene Voorwaarden - Contact
Webdesign by: Terra-it