Zoeken

Deelname Nationale Daken Event 2016


januari 2016


 

Wecal neemt  woensdag 27 en donderdag 28 januari 2016 deel aan de beurs ‘Nationale Dak  Event 2016’ welke plaatsvindt in het Nieuwegein’s  Business Centrum (NBC). De gespecialiseerde dakenbeurs Dak Event en de jaarlijkse BDA Nationale Dakendag zijn allebei een begrip in de markt. Met de samenwerking tussen beide organiserende partijen worden twee sterke merken verenigd. Uiteraard mag Wecal aan dit tweedaagse evenement waar een gespecialiseerde dakenbeurs wordt gecombineerd met actuele en prikkelende congressen niet ontbreken.

Nationale Daken Event 2016 is de enige gespecialiseerde dakenbeurs van Nederland en richt zich uitsluitend op de dakprofessional. Toonaangevende bedrijven tonen er hun nieuwste innovaties op het gebied van dakbedekking, dakisolatie, groendaken, zonne-energie, veiligheid, etc. Dit evenement bestaat tevens uit verschillende congressen over actuele onderwerpen zoals de kwaliteitsborging, asbestdaken en zonne-energie. Hierbij zal steeds worden uitgegaan van de laatste stand der techniek.

Op onze stand toont Wecal 2 belangrijke producten uit het assortiment.

  • BIIG 446 hoogwaardige en duurzame dakbedekking
    Begin 2015 herintroduceerde Wecal deze duurzame dakbedekking via The Roofers, een netwerk van door BIIG geselecteerde dakdekkersbedrijven. BIIG is een hoogwaardige TPO/APP gemodificeerde dakbedekking met dubbele wapening van glas- en polyestervlies. BIIG combineert een hoog verwekingspunt met een lage temperatuur flexibiliteit. Door plaatsing van het glasvlies bovenin het membraam is een absolute verouderingsongevoeligheid gewaarborgd. Het maakt het membraam dimensioneel stabiel en geeft een hoge ponsweerstand. BIIG is uitstekend vliegvuurbestendig conform NEN 6063 en EN 1187 (1+2). Inmiddels zijn er door The Roofers meerdere mooie projecten gerealiseerd en kunnen wij spreken van een succesvolle herstart met BIIG op de Nederlandse markt. Tijdens Nationale Daken Event 2016 zullen wij de veelzijdige, brandveilige en duurzame mogelijkheden met het productassortiment van BIIG nader toelichten.
     
  • Xtratherm PIR Dakisolatie
    Gespecialiseerd in plat dak toepassingen tonen wij het uitgebreide programma van Xtratherm PIR dakisolatie. Sinds de marktintroductie in 2009 zijn vele toonaangevende projecten gerealiseerd en blijft Xtratherm Ltd. verder innoveren. Zo is de Xtratherm Thin-R/BGM aan het leveringsprogramma toegevoegd. Deze plaat is aan de bovenzijde bekleed met gebitumineerd glasvlies voorzien van een PP spinvlies en aan de onderzijde bekleed met een mineraal gecoat glasvlies. Toepassing vindt plaats in losliggend geballaste, mechanisch bevestigde en partieel gekleefde of verkleefde dakbedekkingssystemen.

Aanvraag gratis toegangskaart
Onze stand met nummer E-130  is door middel van een gratis toegangskaart te bezoeken. Nationale Daken Event 2016 wordt georganiseerd in het NBC te Nieuwegein, een gunstige locatie pal langs de A2, A12 en de A27 met ruime gratis parkeergelegenheid. U kunt hier kosteloos uw toegangskaart aanvragen.

Praktische informatie beurs
Openingstijden:
     woensdag 27 januari: 10.00 - 18.00 uur
     donderdag 28 januari: 10.00 - 18.00 uur
Locatie:
     NBC Nieuwegein
     Blokhoeve 1
     3438 LC Nieuwegein
     Routebeschrijving NBC

 

© 2021 ALL RIGHTS RESERVED - Wecal.nl | Algemene Voorwaarden - Contact
Webdesign by: Terra-it