Zoeken

Deelname Dak Event 2014

 januari 2014

 

Wecal neemt dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 januari 2014 deel aan de beurs ‘Dak Event 2014’ welke plaatsvindt in het Nieuwegein’s Business Centrum (NBC). Dak Event is de enige gespecialiseerde dakenbeurs van Nederland en richt zich uitsluitend op de dakprofessional. Toonaangevende bedrijven tonen er hun nieuwste innovaties op het gebied van dakbedekking en dakisolatie. Ook worden er divers lezingen gegeven over de meest uiteenlopende onderwerpen. Op onze stand toont Wecal meerdere systemen van diverse leveranciers.

 • Xtratherm PIR dakisolatie
  Gespecialiseerd in Plat Dak toepassingen en industriële verwerking toont Wecal het uitgebreide programma van Xtratherm PIR dakisolatie. Sinds de marktintroductie in 2009 zijn vele toonaangevende projecten gerealiseerd en blijft Xtratherm verder innoveren. Zo is de isolatiewaarde van de Aluminium gecacheerde platen recent met ca. 5 % verbeterd en is de BGM cachering aan het leveringsprogramma toegevoegd. Deze plaat is aan 1 zijde voorzien van een glasvliescachering voor optimale verlijming en aan de andere zijde voorzien van een bitumen glasvlies met fijnvlies afwerking voor branden op de rol. Uiteraard zijn ook deze nieuwe producten KOMO gecertificeerd.
   
 • Mapeplan kunststof dakbedekkingssystemen met PVC en TPO dakbanen.
  Wecal heeft van producent Polyglass de exclusieve distributie verkregen van PVC en TPO dakbanen van Mapei. Op een geheel nieuwe, van alle modernste productietechnologie voorziene machine worden onder de productnaam Mapeplan kunststof dakbanen in PVC-P en TPO geproduceerd.
   
 • Uitbreiding assortiment bitumineuze dakbedekking met BIIG
  Naast Mastergold bitumineuze dakbanen heeft Wecal nu ook BIIG bitumineuze dakbedekkingssystemen in het assortiment. BIIG is een hoogwaardige APP-gemodificeerde dakbedekking met dubbele wapening van glas- en polyestervlies. BIIG combineert een hoog verwekingspunt met een lage temperatuur flexibiliteit. Door plaatsing van het glasvlies bovenin het membraam is een absolute verouderingsongevoeligheid gewaarborgd. Het maakt het membraam dimensioneel stabiel en geeft een hoge ponsweerstand. BIIG is uitstekend vliegvuurbestendig conform NEN 6063 en EN 1187 (1+2).
   
 • Nieuw: DAWO EPS
  Nieuw in het leveringsprogramma van Wecal is DAWO EPS. Deze dakisolatieplaten van geëxpandeerd polystyreenschuim zijn leverbaar als EPS 100, 150 en 200 maar ook als EPS 100+ met een aanzienlijk verbeterde isolatiewaarde. Bovendien zijn deze versies leverbaar met een cachering van mineraal glasvlies. Naast vlakke platen zijn de EPS producten van DAWO ook als afschotplaat beschikbaar.
   
 • Nieuw: Franken Systems vloeibare afdichtingen
  Eveneens nieuw in het leveringsprogramma van Wecal zijn de vloeibare afdichtingen van Franken Systems. Met name interessant is de Frankosil 1K: een 1 component vloeibare kunststof met polyurethaan hybride-technologie voor het snel en gemakkelijk afdichten van waterdichte aansluitingen, zowel voor details als oppervlakken. Op de stand van Wecal zullen meerdere toepassingen van deze systemen worden getoond.

Aanvraag gratis toegangskaart
Onze stand met nummer E-B104 is door middel van een toegangskaart te bezoeken. Dak Event wordt georganiseerd in het NBC te Nieuwegein, een gunstige locatie pal langs de A2, A12 en de A27 met ruime gratis parkeergelegenheid. U kunt hier uw toegangskaart kosteloos aanvragen. Uiteraard kunt u ons ook bellen via telefoonnummer 0343 - 59 50 10 of een mail sturen naar info@wecal.nl.

Vermelding in Roofs
In de januari editie van het vakblad Roofs staat een artikel met nieuws van de exoposanten van Dak Event 2014. Klik hieronder om het artikel te lezen.

© 2021 ALL RIGHTS RESERVED - Wecal.nl | Algemene Voorwaarden - Contact
Webdesign by: Terra-it