Zoeken

U bevindt zich: Nieuws > BIIG ROOFERS meetings

BIIG ROOFERS meetings


juli 2015

Op 12 maart en 18 juni 2015 werden de eerste BIIG ROOFERS meetings gehouden bij Wecal.
In samenwerking met de producent IIGO Srl kwamen de diverse aspecten van BIIG 446 dakbanen aan de orde.

IIGO Srl

 • Introductie van IIGO Srl
  IIGO Srl, waarvan het hoofdkwartier zich in Italië bevindt, werd opgericht in 1999. De focus ligt op hoogwaardige productie van 446 dakbanen. IIGO Srl is actief in Noord en West Europa.
 • Wat is BIIG?
  BIIG is een APP gemodificeerde dakbaan voorzien van een dubbele wapening Glasvlies / Polyester. Deze wapening is asymmetrisch wat een aantal belangrijke voordelen oplevert.
 • Waarom BIIG?
  BIIG 446 dakbedekking heeft een lange bewezen levensduur en is nagenoeg onderhoudsvrij. BIIG kent een enorme wereldwijde ervaring en is voor alle klimaten en constructies geschikt waarbij de milieuaspecten nooit uit het oog worden verloren.
 • BIIG No Flame als wapen in de strijd !
  BIIG No Flame is aan te brengen als ėėnlaags systeem zonder open vuur en is vanuit de NEN6050 ontwikkeld.

Strategie
Wecal levert in de Benelux o.a. een compleet leveringsprogramma aan de dakdekker. De doelstelling is om een selecte groep van ca 15 klanten van Wecal een voorkeurspositie te geven. Deze dakdekkers krijgen het predicaat ‘ROOFER’. Met deze ROOFERS wil Wecal een substantieel marktaandeel in het 446 segment veroveren.

Positionering & Promotie
Wecal geeft de actieve ROOFER belangrijke tools om zich te onderscheiden van de concurrentie. Niet alleen op prijs maar ook op het gebied van een actieve ondersteuning vanuit haar eigen organisatie. Daarnaast stelt zij de all-in verzekerde garantie gratis beschikbaar aan de BIIG ROOFERS. Sinds januari 2015 neemt BIIG deel aan STABU Bouwbreed waardoor de voorschrijvende instanties direct toegang hebben tot de specifieke kenmerken van de BIIG 446 dakbanen.Deze kunnen nu rechtstreeks in de bestekken worden opgenomen.

Demo
De middagen werden afgesloten met een uitgebreide demonstratie van de verwerking van de BIIG No Flame waarbij zowel het
detailwerk als het föhnen uitgebreid aan de orde zijn gekomen.

     

Al met al waren het twee succesvolle bijeenkomsten die de basis zijn geworden voor een verder uitbouw van het merk BIIG met een
gemotiveerde groep van ROOFERS.

© 2021 ALL RIGHTS RESERVED - Wecal.nl | Algemene Voorwaarden - Contact
Webdesign by: Terra-it