Zoeken

Gaasdekens

Bekijk alle producten uit deze categorie +
<< Terug naar overzicht
  • De Knauf gaasdeken met onuitwisbare productmarkering is een compacte, veerkrachtige gaasdeken met gemiddelde densiteit, aan één zijde voorzien van verzinkt gaas, gestikt met verzinkt staaldraad. De Knauf gaaseken is onbrandbaar, bestendig tegen hoge temperaturen, waterafstotend en slijtvast. Daarnaast heeft de gaasdeken een geperforeerde folie, snel en veilig te verwijderen, evenals een speciale draagband voor veilig en eenvoudig transport.
     
  • Toepassingen: als wand- en geluidsisolatie en als brandbeveiliging op gebied van technische isolatie voor ventilatiekanalen zoals:

- Pijpleidingen
- Reservoirs en drooginstallaties
- Ketel en tankinstallaties
- Verwarmingsinstallaties
- Grote ketels in krachtcentrales
- Vuilverbrandingsinstallaties
- Chemische installaties
- Scheepsbouw
- Armaturen, T-stukken, reducties, flensen

Knauf Gaasdeken type WM 620 GG K - (max. service temperatuur 620 °C)

  • toepasbaar als brandbeveiliging in wand- en plafondconstructies en ter bekleding van ventilatiekanalen in de brandweerstandsklassen L30 tot L90.

Knauf Gaasdeken type WM 640 GG K - (max. service temperatuur 640 °C)

  • toepasbaar als brandbeveiliging in wand- en plafondconstructies en ter bekleding van ventilatiekanalen in de brandweerstandsklassen L30 tot L90.

Knauf Gaasdeken type WM 660 GG K - (max. service temperatuur 660 °C)

  • toepasbaar als brandbeveiliging in wand- en plafondconstructies en ter bekleding van ventilatiekanalen en bij hoge eisen aan de geluidsisolatie.
© 2021 ALL RIGHTS RESERVED - Wecal.nl | Algemene Voorwaarden - Contact
Webdesign by: Terra-it